In eerste instantie kwam ik in aanraking met yoga om lichamelijke klachten te verlichten en het lichaam gezond te houden. Het avontuur begon bij Yogastudio Charles Hond in Rotterdam, waar les werd gegeven volgens de leer van B.K.S. Iyengar. Via een lesje hier en daar kwam ik bij Yogashala in Den Haag terecht, waar ik Yin, Dynamic en diverse privé yogalessen volgde bij Chris en Anke .
Maar het lichaam bleef star oude patronen herhalen en de geest bleef onrustig en raakte zelfs over de kook toen ik mijn 35e levensjaar in ging. Mijn zoektocht naar innerlijk geluk en harmonie werd nu écht urgent.

Dit bracht mij bij de deskundige mindfulnesstraining van Ton van Berkel. Voor het eerst werd ik bewust van het verband tussen lichaam en geest, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er ontstond honger naar meer….

Zo kwam ik in 2007 terecht bij het centrum van Integrale Yoga Nederland (IYN). Innerlijk geluk en harmonie waren geen ijdele hoop meer, dit was echt thuiskomen!

Van 2009 t/m 2016 gaf ik les aan meerdere groepen in Rotterdam-Nesselande.
Momenteel geef ik diverse lessen en workshops op het centrum van IYN. Daarnaast geef ik Hatha yoga aan docenten in opleiding. Voor een privéles kun je ook bij mij terecht, onder andere voor Yoga voor musici.

Op dit centrum van IYN volgde ik diverse docentenopleidingen:
Yoga voor Beginners en Gevorderden 1, 2 en 3, Kinderyoga en Zwangerschapsyoga
Diverse modules voegde ik eraan toe:
Hatha Yoga Verdieping, Meditatie Verdieping en Ademhalingsdeskundige

Voor de eigen ontwikkeling volgde ik de meesteropleiding Geestelijk genezen en Hoger dan Yoga 1 en 2 bij Agastya. De laatste meesteropleiding volgde ik bij Lopamudra in 2017.