Met hart en ziel heb ik mij toegelegd op het spelen van kamermuziek en speel nu al zo’n 12 jaar lang met veel plezier in De Bezetting Speelt. Voor concerten van DBS klik hier.

Trots als ik ben op mijn stad Rotterdam, remplaceerde ik lange tijd met liefde in het Rotterdams Philharmonisch Orkest en heb daardoor het genoegen gehad te mogen werken met dirigenten als sir Simon Rattle, Valery Gergjev en Yannick Nézet-Séguin.

Twaalf jaar lang (tot mei 2009) was ik verbonden aan het Radio Kamerorkest als plaatsvervangend aanvoerder/concertmeester. Hier heb ik met groot plezier gewerkt onder de bezielende leidingen van o.a. Frans BrüggenPeter Eötvös, Ton Koopman, Philippe Herreweghe en vele anderen.

Mijn opleiding kreeg ik aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Kees Hülsmann waar ik afstudeerde als Uitvoerend Musicus in 1995. Ik volgde masterclasses bij Silvia Rosenberg, Rio Terakado en Emilio Moreno. Met een beurs van het Prins Bernhard Anjerfonds, studeerde ik verder bij Levon Chilingirian in Londen.

Prijzen won ik bij het Prinses Christina Concours (Theo Olof prijs in 1988) en het internationale Locatelli concours (derde prijs in 1997).

BBF 4
De Bezetting Speelt 2019
img_3337
Radio Kamerorkest 2004 met Peter Eötvös op de voorgrond.