Symfonie van het leven

Als musicus en ervaringsdeskundige reik ik diverse methodes vanuit de Integrale yoga aan om je ontwikkeling als musicus te ondersteunen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze processen te gaan ontdekken in jezelf, kan oude patronen doorbreken en nieuwe wegen openen.

Grondtoon

Ontdek jouw grondtoon. Door het werken met de adem en het vinden van jouw midden, komt er een oerkracht naar boven, van waaruit bijvoorbeeld auditeren je gemakkelijker af zal gaan. Of je zult meer gaan musiceren vanuit het hart, met je hoofd in de hemel en met je voeten op de grond.

Harmonie

Yoga helpt bij herstel en/of voorkoming van blessures, spanningsklachten, concentratieproblemen, vermoeidheid door stress, podiumangst, auditievoorbereiding….. Yoga brengt, net als muziek, lichaam en geest in harmonie.

Slotakkoord

Ik ben gecertificeerd Integrale Yoga docente en volgde diverse opleidingen aan het centrum voor Integrale Yoga Nederland in Rotterdam. Regelmatig volg ik zelf yogalessen en bijscholingen in binnen en buitenland bij ervaren yogadocenten met de nieuwste inzichten op het gebied van yoga- anatomie, adem en meditatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s