On stage

Op zondag 18 juni mag ik weer eens mijn Hardanger Vedel een podium geven.
Een droom die enkele jaren geleden verwezenlijkt werd, toen ik mijn vioolbouwer Tim de Vries vroeg om deze bijzondere viool voor mij te bouwen.  Het kwintet voor Hardanger vedel en strijkkwartet van Johan Kvandal is een tweedelig werk waarin ik alle schoonheden van het zo door mij geliefde Noorse landschap voorbij zie komen. Lees meer

IMG_0850

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s