Muziek is levend

Ik ben een gezegend mens, dat mijn ouders mij de vrijheid lieten om muziek te leren maken. Dat realiseer ik me maar al te goed. Vanmorgen telde ik nog maar eens mijn zegeningen, na het zien van dit ontroerende korte tekenfilmpje Alive van Pixar.

De ene week muziek van Astor Piazzolla in het zonnige Groningen. Echte Tango spirit van dichtbij kunnen voelen, dankzij de authentieke en bezielde Argentijnse bandoneon speler Walther E Castro.img_0414De andere week samen met vriendin Shuann Chai intens genieten van de viool-piano sonates van Brahms en Debussy, om een dierbare vriend te gedenken.

En komend paasweekend vervolg ik mijn reis met jazz-achtige klassieke muziek van o.a. Casella en Françaix met mijn muzikale vriendjes en vriendinnetjes van De Bezetting Speelt. Wat een leven……

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s