Herdenkingsconcert 

Lieve vriend, bijzonder mens, rare snuiter….
Al is het alweer 3 jaar geleden dat jij plots uit het aardse leven werd gerukt, in gedachte geniet ik nog altijd van ons samenzijn, luisteren we naar jou favoriete klassieke muziek, genieten we van heerlijk eten, drinken we whisky, filosoferen we over geloof, hoop en liefde en hebben we vervolgens hilarische schijnbare onenigheid…..
mijn ogen missen je!

federica-campanaro-27450

Samen met familie, vrienden, kennissen, onbekenden én mijn lieve vriendin Shuann Chai gedenken we een dierbare vriend en zijn liefde voor de kunsten. Door muziek te spelen, voor viool en piano, in Galerie Kralingen.

Op zaterdag 8 april kun je vanaf 17.00 binnenlopen en je ogen laten dwalen langs de expositie van Ruben de Jong. Aan de bar kun je een drankje halen en om 17.30 beginnen we enkele geliefde stukken te spelenZin om je te laten verrassen?

Het concert is gratis en voor iedereen die zich graag laaft aan mooie muziek en schone kunsten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s