2016 in vogelvlucht

Nieuwe collega’s

In 2016 kreeg mijn grote liefde De Bezetting Speelt er een aantal top collega’s bij. Daarom hadden we leuke fotoshoots met de Rotterdamse fotograaf Edu Calicher.

Yoga bij Integrale Yoga Nederland

Na 8 jaar lesgeven in gehuurde zaaltjes bij mij in de buurt, kreeg ik de uitnodiging om Hatha yoga aan docenten in opleiding te gaan geven en om workshops te gaan verzorgen op het centrum van Integrale Yoga Nederland. Hier heb ik tevens Yoga voor musici opgezet.
De eerste Workshop ‘Vijf-Tibetanen en Handenyoga’ zat helemaal vol!

En Jippie! Er ging weer een meesteropleiding van start. Ik had het geluk een aantal meesteropleidingen te kunnen volgen bij Agastya. Deze nieuwe opleiding wordt gegeven door zijn vrouw Lopamudra, van wie ik al vele wijze lessen mocht ontvangen in de afgelopen jaren.

Brahms Hoorntrio

Het prachtige hoorntrio van Brahms stond voor de derde maal op mijn lessenaar. Het hoorntrio speelde ik dit keer met René Pagen (solohoornist Residentieorkest) en pianiste Mirsa Adami.

hoorntrio-2

Spelen bij het orkest van mijn stad

Ik heb het genoegen regelmatig te kunnen remplaceren bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Eind april ging ik onder andere mee op tournee naar Zwitserland en Wenen o.l.v. Yannick Nézet-Séguin.

Één van de laatste concerten van 2016 werd live opgenomen in de Doelen. Meer filmpjes zijn op mijn YouTube kanaal te vinden.

Solo spelen

Ook voor de derde keer speelde ik de Vier-jaargetijden van Vivaldi. Met Ensemble Archipel en gesproken teksten door David Prins.

dreamstime_l_23757349

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s